Росія намагається дестабілізувати ситуацію на Сумщині – Грицак

Читать на русском
РФ намагається дестабілізувати економічну ситуацію на Сумщині. Їх цікавить промисловий потенціал області як черговий важіль тиску на Україну.
Василь ГрицакФото з відкритих джерел

Російська Федерація намагається дестабілізувати економічну ситуацію на Сумщині.

Про це заявив голова Служби безпеки України Василь Грицак, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Промисловий потенціал Сумської області «цікавить» агресора як черговий важіль тиску на економічну стабільність України», – зазначив він.

Грицак також додав, що прибутки від нелегального бізнесу спрямовуються росіянами, в тому числі й на фінансування терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР».

Бойовики готові звільнити 47 українських заручників – СБУБойовики погодилися на обмін заручниками за схемою всіх на всіх. Вони готові звільнити 47 українських заручників.

Зазначається, що глава СБУ під час робочої поїздки на Сумщину проінспектував роботу пунктів пропуску «Юнаківка», «Краснопілля» та «Велика Писарівка» на українсько-російському кордоні та поспілкувався з мешканцями прикордонних населених пунктів.

Водночас голова Сумської ОДА Микола Клочко пообіцяв посилити обороноздатність області та запевнив, що на в'їзді та виїзді з міста будуть встановлені камери відеоспостереження.

Нагадаємо, раніше Грицак розповів, що Кремль планував ввести «зелених чоловічків» в Одеську область.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: