Міносвіти відкриє майже півтори сотні опорних шкіл до 1 вересня

Читать на русском
Щоправда, до всіх опорних шкіл країни необхідно відремонтувати ще 2,5 тисячі кілометрів доріг.
Лілія Гриневич

Міністерство освіти і науки України заявляє про заплановане відкриття 1 вересня 144 опорних шкіл.

Про це розповіла очільниця відомства Лілія Гриневич на засіданні Кабінету міністрів у середу в Києві, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«До 1 вересня, яке буде вже завтра, ми запустимо нові 144 опорні школи, але, за нашими підрахунками, до всіх опорних шкіл країни необхідно відремонтувати 2,5 тисячі кілометрів доріг», – заявила вона.

Міністр зазначила, що хороші дороги та нові шкільні автобуси будуть додатковим стимулом для батьків віддавати своїх дітей до нових опорних шкіл.

Гриневич пояснила, як і чому закриватимуть сільські школиНовоспечений міністр освіти пояснила, за яких умов та які саме сільські школи можуть бути закриті в майбутньому.

Нагадаємо, 22 липня 2016 року Лілія Гриневич пообіцяла з 1 вересня 2016 року відкрити в 24 областях України 139 нових опорних шкіл.

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів України запланував на цей рік відкриття в країні 100 опорних шкіл.

«Слово і Діло» зафіксувало 34 обіцянки міністра освіти і науки Лілії Гриневич, 17 з яких вона виконала. Коефіцієнт її відповідальності – 50%. Із повним переліком обіцянок Гриневич можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: