Новий глава АПУ: Ігор Райнін виконував обіцянки краще за колег з інших областей

Читать на русском

29 серпня під час засідання Національної ради реформ Президент України Петро Порошенко звільнив із посади голови своєї Адміністрації Бориса Ложкіна. Цю посаду обійняв голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін. У зв'язку з цим призначенням «Слово і Діло» вирішило проаналізувати виконання Райніним своїх обіцянок.

Станом на 29 серпня він виконав 67 із 84 обіцянок, що становить 80% відповідальності. Ще 16 обіцянок новопризначеного глави АП перебувають у процесі виконання й лише одну він провалив.

До топ-5 виконаних зобов'язань Райніна можна включити такі: проведення аудиту в усіх органах управління Харківської області; виділення з обласного бюджету коштів на реконструкцію та будівництво водопровідних мереж у Тарасівці, Червоному Степу, Дар-Надії та Шевченковому; створення офісу Харківського регіону у Вашингтоні; введення в експлуатацію нової станції метро в Харкові та розгортання в Харківській області масштабної антикорупційної програми.

Єдиною проваленою обіцянкою Райніна на сьогодні є виконання Харківською областю плану з мобілізації. Детальну інформацію дивіться на інфографіці:

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: