Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін запевнив, що проведе в Харківській області аудит всіх органів управління

18 лютого 2015 року голова Харківської ОДА Ігор Райнін повідомив, що в області буде проведено аудит всіх органів управління.
Виконано
Сказано 18 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25032
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25095
  • https://www.youtube.com/watch?v=c5XhSbSaR4Q
  • Лист начальника управління Д.Ястрєбова
  • https://www.youtube.com/watch?v=xO7BsCaPgoE

Результат

23 лютого 2015 року в Харківській області розпочала роботу міжвідомча комісія у складі 61 спеціаліста, яка перевірить роботу всіх органів влади за п'ять років. З боку обласної адміністрації Ігор Райнін пообіцяв повну підтримку в роботі комісії і зажадав від керівників обласних підрозділів всю необхідну інформацію надавати оперативно.

22 березня 2015 року Райнін повідомив, що в Харківській області відбулася комплексна перевірка, було проведено аудит діяльності Харківської ОДА за 5 років. Готуються висновки щодо цього питання ( відео 4:00-4:21).

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 квітня 2015 року, матеріали та висновки роботи комісії з вивчення діяльності Харківської ОДА, районних державних адміністрацій області до ОДА не надходило.

30 липня Ігор Райнін повідомив, що висновки комісії, яка проводила аудит в області, не можна було оприлюднювати оскільки вони знаходяться під грифом секретно. Проте очільник області додав, що за висновками аудиту велика частина матеріалу була передана до відповідних правоохоронних органів, з метою проведення відповідного провадження (відео 9:02-10:34).