Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін пообіцяв, що з обласного бюджету будуть виділені кошти на реконструкцію та будівництво водопроводних мереж в Тарасівці, Червоному Степу, Дар-Надії та в Шевченковому

8 травня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що з обласного бюджету будуть виділені кошти на реконструкцію та будівництво водопроводних мереж в Тарасівці, Червоному Степу, Дар-надії та в Шевченковому Сахновщинського району Харківської області. Він додав, що в 2015 році пріоритетними є Тарасівка та Червоний Степ (відео 6:18 - 6:45).
Виконано
Сказано 8 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=EQWYL7V27sU
  • Лист Заступника голови облдержадміністрації Є. Д. Шахненка

Результат

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, на черговій сесії Харківської обласної ради, яка відбулася 18 червня 2015 року, з обласного бюджету виділено кошти у сумі 1 260,00 тис. грн на реконструкцію водопровідних мереж сіл Тарасівка та Червоний степ. На водопровідних мережах Дар-Надії та Шевченкове - тривають проектні роботи, після завершення яких кошти з обласного бюджету на їх реконструкцію та будівництво будуть виділені на черговій сесії Харківської обласної ради.