Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін заявив, що в Харківській області буде розгорнена широкомасштабна антикорупційна програма

21 липня 2015 року голова Харківської ОДА Ігор Райнін заявив, що в Харківській області буде розгорнена широкомасштабна антикорупційна програма, яка повинна початися в найближчі два-три тижні. (відео 9:28-9:40)
Виконано
Сказано 21 липня 2015 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/video/view/id/1093/
  • https://www.youtube.com/watch?v=xO7BsCaPgoE
  • Лист Харківської ОДА

Результат

30 липня 2015 року Ігор Райнін прозвітував, про досягнення області у питанні боротьби з корупцією. Зокрема, він доповів про кількість високопосадовців, які вже затримані або яким оголошено підозру у скоєнні злочину. Серед них низка представників ГАЇ, ВМС, Фіскальної та Податкової служби України, Державних інспекцій, військоматів, посадовців ОДА та окремих райдержадміністрацій, сільські та міські голови та ін. Загалом, складено більше 100 протоколів про корупцію. Райнін підкреслив, що більшість корупційних злочинів було виявлено самими ж департаментами та підрозділами окремих установ.

Варто додати, що Ігор Райнін регулярно звітує щодо боротьби Харківської влади з корупцією в регіоні у програмі "Суспільний інтерес".

Станом на 12 листопада 2015 року у Харківській області затверджена та діє регіональна Програма щодо реалізації засад державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2016-2017 роки, яка затверджена рішенням обласної ради від 29 жовтня 2015 року №1332-VI.