Бойовики випустили понад 60 снарядів із забороненої артилерії – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують грубо порушувати Мінські угоди, обстрілюючи українських військових.

Бойовики самопроголошених республік обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі із забороненої Мінськими домовленостями артилерії калібру 122 та 152 мм.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«На маріупольському напрямку противник випустив 60 снарядів зі 122-мм артилерії по Чермалику, гатив із великокаліберних гармат того ж калібру по Новоселівці та Мар’їнці. Артилерійські установки калібру 152 мм застосував у Рибінському», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, сепаратисти з мінометів обстріляли позиції ЗСУ в Славному, Красногорівці, Лебединському, Чермалику та Широкиному, а в Новогригорівці та Мар'їнці противник задіяв БМП і снайперів.

«На донецькому напрямку найгарячішими точками залишаються Авдіївка, Зайцеве, Майорськ та Луганське, де противник обстрілював наші опорні пункти з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Також на Донеччині неспокійно було у Верхньоторецькому, Кам'янці, Новоселівці другій та Новгородському», – додали в штабі.

Крім того, проросійські сепаратисти були активні й на луганському напрямку, де вели вогонь із важкої артилерії 122 калібру по Врубівці, а з різного типу гранатометів – по укріпленнях у Станиці Луганській, Новоолександрівці та Попасній.

Речник АТО Ірина Баранова. Дайджест подій 17.08.2016 ранок.Військове телебачення України

Нагадаємо, вчора, 16 серпня, штаб АТО повідомив, що бойовики випустили 150 мін із міномета калібру 120 мм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: