Скібіцький пояснив причини перестрілок в Криму

Читать на русском
В результаті перестрілки між військовослужбовцями збройних сил РФ і військовослужбовцями прикордонних військ РФ поблизу населеного пункту Армянськ є загиблі і поранені.

Перестрілка між російськими військовими сталася через те, що вони не змогли вчасно ідентифікувати один одного за принципом «свій-чужий».

Про це сказав на брифінгу представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство «УНН».

«Основна причина те, що ці підрозділи не змогли своєчасно ідентифікувати один одного за принципом «свій-чужий», на що був з однієї й іншої сторони відкритий вогонь на поразку. Втрати уточнюються, але втрати є як загиблі, так і поранені», – зазначив він.

Росія влаштувала перестрілку в Криму з метою звинувачення України – розвідкаЗа інформацією, наявною у Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО) на півночі окупованого РФ Кримського півострова відбулося збройне зіткнення між військовослужбовцями ЗС РФ і прикордонною службою ФСБ РФ з використанням стрілецької зброї.

За словами Скібіцького, перестрілка між військовослужбовцями збройних сил РФ і військовослужбовцями прикордонних військ РФ поблизу населеного пункту Армянськ сталася в ніч з 6 на 7 серпня.

Як раніше повідомлялося, ФСБ Росії повідомила про нібито затримання співробітника української розвідки, який намагався організувати теракти в Криму.

Напруга навколо Криму призвела до того, що Президент України Петро Порошенко доручив привести всі підрозділи силових структур поблизу адміністративного кордону Херсонської області та окупованої Автономної Республіки Крим в посилену бойову готовність.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: