РФ перекидає під Херсонську область десантно-штурмові підрозділи

Читать на русском
Кількість російських військовослужбовців на адміністративному кордоні між Херсонською областю та тимчасово окупованим Кримом збільшилася за останні дні.

Росія завершує ротацію окупаційних підрозділів в Криму і перекидає на адміністративний кордон з Херсонською областю десантно-штурмові підрозділи.

Про це повідомляє помічник голови Держприкордонслужби України, речник відомства Олег Слободян, передає «Слово і Діло» з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

«Зараз фактично завершується ротація російських військ, які були на адмінкордоні. Вони тут перебували з березня минулого року. Їх замінюють підрозділами, які, швидше за все, тривалий час перебуватимуть на адмінкордоні», – сказав він.

Він зазначив, що поповнення краще оснащено, а в їх числі перекидають також десантно-штурмові підрозділи.

Держприкордонслужба проведе спецоперацію «Кордон-2016»У Державній прикордонній службі України заявили про початок запуску міжвідомчої спеціальної операції «Кордон-2016», яка триватиме до листопада 2016 року.

Разом з тим, він зазначив, що не має інформації, чи збільшилася кількість російських військовослужбовців в цілому в Криму.

Як раніше повідомлялося, ФСБ РФ звинувачує Україну в підготовці ряду терористичних актів в окупованому Росією Криму та загибелі двох співробітників під час затримання учасників нібито українських ДРГ.

У відповідь ВСУ продовжують посилювати Херсонську область – прикордонний з Кримом регіон – людьми і технікою, щоб бути готовими до будь-якого сценарію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: