Порошенко вимагає допустити ОБСЄ в Крим

Читать на русском
Слід звернутися до Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ максимально посилити присутність спостерігачів ОБСЄ в районі адміністративного кордону з Кримом.

Президент України Петро Порошенко заявляє про необхідність посилення присутності спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ біля адмінграніци в Криму і вимоги від російської сторони допустити представників СММ до об'єктів на півострові.

Про це сказав Президент на нараді з керівництвом силових відомств і МЗС в четвер, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу глави держави.

«Слід звернутися до Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ максимально посилити присутність спостерігачів ОБСЄ в районі адміністративного кордону з Кримом і вимагати від російської сторони, окупаційних військ допустити представників СММ ОБСЄ до об'єктів в Криму», – сказав Президент.

РФ перекидає під Херсонську область десантно-штурмові підрозділиРосія завершує ротацію окупаційних підрозділів в Криму і перекидає на адміністративний кордон з Херсонською областю десантно-штурмові підрозділи.

Міністру закордонних справ Павлу Климкіну також наказано доручити керівнику місії України при ООН провести консультації в Раді безпеки ООН і детально проінформувати про розвиток подій.

Нагадаємо, що останнім часом загострилася обстановка навколо окупованого Криму. ФСБ РФ заявила, що нібито затримала ДРГ з України, в результаті чого було вбито співробітника спецслужби.

Президент України Петро Порошенко доручив привести всі підрозділи силових структур поблизу адміністративного кордону Херсонської області та окупованої Автономної Республіки Крим в посилену бойову готовність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: