Онищенко пропонував 50 млн дол. за голосування проти арешту Клюєва — Мосійчук

Читать на русском
Олігарх та депутат від групи
Ігор МосійчукФото: "УНІАН"

Членам Радикальної партії у минулому році нібито пропонували 50 млн доларів за голосування проти зняття депутатської недоторканності з Сергія Клюєва.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив нардеп-«радикал» Ігор Мосійчук, передає «Слово і Діло».

Він запевняє, що перемовини з колегами вів нардеп депутатської групи «Воля народу» Олександр Онищенко. Однак з ним та нардепом-колегою по партії Андрієм Лозовим цих переговорів не було і їм хабар не пропонували.

Онищенко запросив прокурорів і детективів на допитДепутат-утікач Олександр Онищенко запросив правоохоронців допитати його в Лондоні й пообіцяв відповісти на всі питання.

"Я відразу скажу, що особисто зі мною цієї розмови не було, як і з Андрієм, але ми знаємо, хто розмовляв з колегами, розмовляв пан Онищенко, про це вже говорилося. Ходимо в прокуратуру, як на роботу", - сказав Мосійчук.

Нагадаємо, що ГПУ викликала на допит усіх членів фракції Радикальної партії в Верховній Раді Олега Ляшка. У відомстві пояснили, що «радикалів» викликали на допит через заяви їх лідера Олега Ляшка у 2015 році, що нардеп Сергій Клюєв пропонував їм хабар. Зазначимо, що в червні 2015 року депутати дозволили залучити брата екс-глави Адміністрації президента Сергія Клюєва до кримінальної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: