Онищенко запросив прокурорів і детективів на допит

Читать на русском
Депутат-утікач Олександр Онищенко запросив правоохоронців допитати його в Лондоні й пообіцяв відповісти на всі питання.
Олександр Онищенко

Народний депутат України Олександр Онищенко, обвинувачений у створенні газової схеми з відмивання державних коштів, запросив українських правоохоронців до Лондона.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

НАБУ вимагає примусово доправити Онищенка на допитНаціональне антикорупційне бюро України готує клопотання до суду про примусове доправлення на допит нардепа-втікача Онищенка.

«Я на законних підставах живу в Лондоні, є тут низка справ, в тому числі юридично готуюся до участі в судовому процесі щодо анонсованої процедури спроби моєї екстрадиції. Крім того, орган слідства має мої контакти в Лондоні, а також контакти юридичної фірми, яка представляє мої інтереси. Формально повістку я не отримував. Але, як і раніше, я готовий до слідчих дій і ще раз запрошую детективів і прокурорів на зустріч у Лондоні. Під час допиту відповім на всі без винятку питання. І розвію всі претензії до мене», – написав депутат-утікач.

Нагадаємо, раніше керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що 8 серпня правоохоронці зможуть заарештувати Олександра Онищенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: