Порошенко прибув із візитом до Індонезії

Читать на русском
Президент України прибув із робочим візитом до Індонезії, де підпише кілька двосторонніх угод та візьме участь у міжнародному форумі.
Українська делегація в ДжакартіФото: АПУ

Президент України Петро Порошенко прибув із робочим візитом до Індонезії, де візьме участь в українсько-індонезійському форумі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

«У м. Джакарта Глава держави зустрінеться з президентом Індонезії Джоко Відодо, спікером Ради народних представників парламенту Індонезії Аді Комарудіном і султаном Джок'якарти», – йдеться в повідомленні.

Також планується, що Порошенко візьме участь в українсько-індонезійському форумі та разом із керівництвом Індонезії підпише низку двосторонніх угод.

Український АПК: як країна нарощує експорт зерновихАгропромисловий комплекс (АПК) України нарощує вагу в економіці країни – всього за 3 роки експорт зернових зріс з 32,2 млн тонн в 2014 до 39 млн тонн (прогноз) в 2016 році.

Нагадаємо, вчора український Президент та урядова делегація відвідали Малайзію, де міністр закордонних справ Павло Клімкін та міністр фінансів Малайзії Датук Джохарі бін Абдул Гані підписали угоду про запобігання податковим ухиленням, а також уникнення подвійного оподаткування.

Як напередодні писало «Слово і Діло», Україна може зацікавити представників Малайзії співпрацею в авіабудуванні, IT-індустрії, а також взаємними інвестиціями в машинобудуванні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: