У МЕРТ розповіли, чим Порошенко зацікавить Малайзію

Читать на русском
Українська делегація та представники вітчизняних компаній представлять інвестиційні проекти та інші можливості на малайзійсько-українському бізнес-форумі.
Візит української делегації до Малайзії

Україна може зацікавити колег із Малайзії співпрацею в авіабудуванні, IT-індустрії, а також взаємними інвестиціями в машинобудуванні та приватизацією.

Про це у себе на сторінці в Facebook написала перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Ковалів, передає «Слово і Діло».

«Україна – одна з небагатьох країн світу, що має повний цикл будівництва літаків «Антонов». Україна – світовий лідер за кількістю ІТ-фахівців і поступається лише величезним державам США та Індії. Чи знають про це в Малайзії? Мабуть, так. Але про можливість капіталовкладень у машинобудування, приватизацію, спільні інвестпроекти – не думаю», – пише вона.

Ковалів додала, що українська делегація та представники вітчизняних компаній представлять інвестиційні проекти та інші можливості на малайзійсько-українському бізнес-форумі.

Другі роковини катастрофи MH17: що наобіцяли світу українські політики?У дні, коли весь світ згадує жертв катастрофи Boeing 777 Малайзійських авіаліній, «Слово і Діло» вирішило нагадати українським політикам про зобов’язання, які вони взяли на себе в зв’язку з цією трагедією.

Відзначимо, що Малайзія посідає 10 місце серед партнерів України в регіоні АТР. У 2015 році товарообіг між нашими країнами склав лише $297 млн. Основу українського експорту в Малайзії складають овочі, масло, зернові.

Нагадаємо, що з 4 серпня українська делегація на чолі з Президентом України Петром Порошенком перебуває з робочим візитом в Малайзії.

Як повідомлялося раніше, заступник міністра оборони Малайзії Мохд Джохарі Бахарум запропонував представникам українського держконцерну «Укроборонпром» почати співпрацю у виробництві бронетехніки та протитанкового озброєння.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: