«Нафтогаз» обіцяє приріст видобутку газу

Читать на русском
В результаті впровадження компресорних агрегатів додатковий видобуток газу складе близько 310 тис. куб. м на добу.

Добовий приріст видобутку природного газу збільшиться на 310 тис. куб. м природного газу або на 0,79% від добового видобутку на поточний момент, що складає 39,169 тис. куб. м.

Це стане можливим після запуску в експлуатацію нових компресорних агрегатів, йдеться в повідомленні «Укргазвидобування», передає «Слово і Дело».

«За підрахунками фахівців «Укргазвидобування», в результаті впровадження компресорних агрегатів додатковий видобуток газу складе близько 310 тис. куб. м/добу», – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що наприкінці 2015-початку 2016 року «Укргазвидобування» провела низку тендерів на закупівлю обладнання в рамках програми модернізації. За результатами проведених торгів було укладено договори на поставку великогабаритного устаткування, в тому числі й компресорних установок. На думку представників компанії, саме вони дозволять стабілізувати видобуток газу на свердловинах при зниженні тиску або якщо не відбувається відбір.

Публічне акціонерне товариство «Укргазвидобування» – найбільший український видобувач природного газу та газового конденсату. Входить до структури НАК «Нафтогаз України».

Міжнародні фахівці проведуть аудит українських газових родовищ«Укргазвидобування» спільно зі спеціалізованим альянсом розробляє питання про проведення технічного аудиту газових родовищ і свердловин України.

Нагадаємо, ПАТ «Укргазвидобування» планує наростити внутрішній видобуток природного газу завдяки його інтенсифікації через збільшення кількості операцій із гідророзриву пласта й капітального ремонту свердловин.

Раніше повідомлялося, що «Укргазвидобування» звернулося до суду з вимогою скасувати контракти майже з усіма вітчизняними видобувачами газу через невиконання ними умов співпраці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: