Малайзія запропонувала Україні співпрацю у виробництві бронетехніки

Читать на русском
Представники малайзійського оборонного відомства відзначили високі тактико-технічні характеристики українського озброєння та військової техніки.
"Укроборонпром" на виставці "DSA-2016"

Заступник міністра оборони Малайзії Мохд Джохарі Бахарум запропонував представникам українського держконцерну «Укроборонпром» почати співпрацю у виробництві бронетехніки та протитанкового озброєння.

Про це він заявив під час зустрічі з українською делегацією на міжнародній виставці DSA-2016, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укроборонпрому».

В повідомленні наголошується, що представники малайзійського оборонного відомства відзначили високі тактико-технічні характеристики українського озброєння та військової техніки, представлені на українському стенді виставки DSA-2016.

Відзначимо, що Міжнародна оборонна виставка-конференція DSA-2016 є одним із найпрестижніших військових заходів у Східному регіоні. Defence Services Asia проходить раз на 2 роки з 18 до 21 квітня. Перша виставка пройшла в 1988 році.

Турчинов: Україна відроджує ракетні технології, не порушуючи міжнародних домовленостейУкраїнський оборонний комплекс поновлює розробку технологій ракетобудування для захисту території України, розповів секретар РНБО.

Нагадаємо, що на стапелях заводу «Ленінська кузня» в Києві заклали будівництво чотирьох малих броньованих артилерійських катерів підтипу 58155 «Гюрза-М» для Військово-морських сил України.

Раніше стало відомо, що державний концерн «Укроборонпром» з початку 2016 року поставив Збройним силам 501 одиницю зброї та військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: