Олімпійська збірна України визначила прапороносця

Читать на русском
Нести державний прапор на відкритті літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро буде спортсмен Микола Мільчев.
Сергій Бубка і Микола Мільчев

Нести державний прапор на відкритті літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро буде спортсмен Микола Мільчев.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Національного олімпійського комітету України.

«Високу честь і відповідальну місію нести прапор України на урочистій церемонії відкриття ігор ХХХІ Олімпіади, які стартують 5 серпня в Ріо-де-Жанейро, довірено олімпійському чемпіону 2000 року в Сіднеї, власнику олімпійського рекорду, триразовому рекордсмену світу та володарю 9 нагород Кубків світу зі стендової стрільби, найдосвідченішому й старшому спортсмену нашої збірної Миколі Мільчеву, для якого ці Олімпійські ігри стануть уже четвертими в спортивній кар'єрі», – повідомили в НОК.

Україна на Олімпійських іграх. Основні фактиОлімпійські Ігри в бразильському Ріо-де-Жанейро стануть для України вже дванадцятими, в яких її спортсмени візьмуть участь як представники незалежної держави.

У комітеті відзначили, що це рішення прийняли самі олімпійці під час загальнокомандного зібрання в Олімпійському селищі Ріо-де-Жанейро.

«Цього року виповнюється 30 років моїх виступів у збірній команді. Для мене це четверті Олімпійські ігри. Я завжди мріяв бути прапороносцем нашої олімпійської збірної команди. Сьогодні моя мрія здійснилася. Олімпійської командою на іграх в Ріо-де-Жанейро мені доручена висока честь виконати цю місію. Упевнений, що я з гордістю та відповідальністю нестиму прапор України до Олімпійських перемог у Ріо», – прокоментував це рішення сам Мільчев.

Нагадаємо, Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро, що стартують 5 серпня, стануть для України вже дванадцятими.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: