Бойовики пограбували магазин, але потрапили під обстріл у відповідь – ГУР

Читать на русском
Після пограбування бойовики потрапили під обстріл у відповідь і вимушено залишили один із двох автомобілів.

Бойовики 2-го армійського корпусу ЗС РФ, розквартировані в місті Кадіївка (колишній Стаханов), пограбували магазин місцевого підприємця, але у відповідь були обстріляні невідомими особами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«1 серпня ц. р. військовослужбовці 6-го окремого механізованого полку (Стаханов) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ пограбували магазин місцевого підприємця в н. п. Кірове (Голубівка – Ред.) Луганської області», – йдеться в повідомленні.

За інформацією ГУР, на виїзді з населеного пункту бойовики були обстріляні невідомими особами, в результаті чого були змушені залишити один із двох автомобілів у зв'язку з пошкодженням двигуна.

Кількість порушень режиму тиші збільшилася на 25% – ОБСЄСитуація на Донбасі погіршується, зокрема кількість порушень режиму тиші збільшилася на 25% і вдвічі частіше використовується артилерія.

Нагадаємо, що випадки дезертирства та зменшення кількості бажаючих продовжувати військову службу за контрактом у лавах з'єднань російсько-терористичних військ на Донбасі призводять до того, що командування бойовиків змушене приховувати втрати.

Раніше повідомлялося, що в містах «ДНР» почастішали випадки пограбувань і розбоїв, у прицілі зловмисників все частіше фігурують «кримінальні злочини» щодо «військовослужбовців армії ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: