На окупованих територіях Донбасу почали грабувати бойовиків

Читать на русском
Розбійні напади на заможних бойовиків пов'язані з фізичним насильством і мають жорстокий характер.

У містах «ДНР» почастішали випадки пограбувань і розбоїв, в прицілі зловмисників все частіше фігурують «кримінальні злочини» щодо «військовослужбовців армії ДНР».

Про це пише в Facebook координатор групи «Інформаційний спротив», нардеп Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

«В основному йдеться про пограбування та розбої, жертвами яких стають бойовики, які мають відносно високий за місцевими мірками рівень фінансового забезпечення», – пише Тимчук.

«Правоохоронці ДНР» відзначають, що пограбування бойовиків часто здійснюються із застосуванням фізичного насильства й мають «жорстокий характер».

Велика угода щодо Донбасу: до якого консенсусу йдуть РФ і Захід? Думка експертаПолітолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що Захід і РФ близькі до компромісу щодо Донбасу.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», командування «ДНР» активно працює над створенням власного «військово-морського флоту».

На думку Володимира Путіна, виконання Мінських угод з боку української влади полягає в «налагодженні прямого діалогу з Донбасом», амністії, узгодженої з «ДНР» і «ЛНР» конституційній реформі та запровадженні положень закону про особливий статус окремих районів Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: