Бойовики збільшили кількість обстрілів у зоні АТО – штаб

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань 56 разів порушили режим припинення вогню вздовж усієї лінії розмежування.

Бойовики самопроголошених республік 56 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи при обстрілі 82-мм міномети.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центру штабу АТО.

«За минулу добу російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. Зокрема, 33 обстріли зафіксовано на донецькому, 21 – на маріупольському та 2 – на луганському напрямках», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру, на донецькому напрямку сепаратисти з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, зенітних установок, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали позиції сил АТО в Авдіївці.

«Крім того, противник використовував міномети калібром 82 мм в Троїцькому та Майорську, гранатомети – в Зайцевому та Новгородському, а великокаліберні кулемети – під Луганським», – додали в штабі АТО.

Також на маріупольському напрямку ДРГ бойовиків кількістю до 30 осіб, використовуючи гранатомети та стрілецьку зброю, спробували захопити опорні пункти ЗСУ в Мар'їнці. Після вступу в бій, сепаратисти відступили.

«У Мар’їнці, Водяному та Красногорівці російські окупанти обстріляли укріплення сил АТО з 82-мм мінометів, під Павлополем, Широкиним та Гнутовим – із гранатометів, а в Старогнатівці та Лебединському – з великокаліберних кулеметів», – повідомили в прес-центрі.

Речник АТО Олег Сушинський Дайджест подій 29 07 2016 ранокВійськове телебачення України

Нагадаємо, раніше народний депутат України Антон Геращенко заявив, що, за даними проекту «Миротворець», на окупованих територіях сходу України було задіяно в бойових операціях близько 50 тисяч громадян Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: