НАБУ затримало на хабарі двох податківців

Читать на русском

Двоє працівників податкової інспекції Києва були затримані Антикорупційним бюро під час отримання хабара.

Працівники Національного антикорупційного бюро України затримали слідчого та начальника слідчого управління фінансових розслідувань податкової інспекції одного з районів Києва.

Про це повідомляє прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

«27 липня 2016 року детективи НАБУ спільно з працівниками департаменту захисту економіки Національної поліції під процесуальним керівництвом прокурорів САП у результаті серії обшуків затримали двох посадових осіб податкової інспекції одного з районів Києва – слідчого та начальника слідчого управління фінансових розслідувань, а також адвоката, який виконував роль посередника», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби НАБУ, ці особи затримані за підозрою в отриманні хабара (ч. 4 ст. 368 КК України). Як встановило досудове розслідування, затримані вимагали 36 тис. доларів США від столичного підприємця, але отримали лише 10 тис.

Також, під час обшуків у службовому кабінеті одного із затриманих виявлено та вилучено близько 1,7 млн ​​гривень, 33 тис. фунтів стерлінгів, 112 тис. євро та 270 тис. доларів США.

Нагадаємо, раніше детективи НАБУ затримали колишнього в. о. голови правління ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (ДПЗКУ) та голову правління ПАТ «Рокитнянський комбінат хлібопродуктів».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: