Красиве життя військового прокурора: в НАБУ показали доходи й витрати Кулика

Читать на русском

Витрати військового прокурора Кулика майже втричі перевищили його дохід, стверджують у Національному антикорупційному бюро.
Костянтин Кулик і Ірина НімецьФото: vk.com, Костянтин Кулик

Військовий прокурор сил АТО Костянтин Кулик разом зі своєю співмешканкою та дітьми з квітня до грудня 2015 року витратили 4,585 млн грн, у той час як їхній офіційний сукупний дохід склав усього 1,117 млн грн.

Про це йдеться в інфографіці НАБУ, оприлюдненій на офіційній сторінці Бюро в Facebook у четвер, передає «Слово і Діло».

«Будь-які спроби перевести кримінальне провадження Національного антикорупційного бюро України за фактом незаконного збагачення військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика у політичне переслідування є безпідставними», – стверджують у НАБУ й наголошують, що йому інкримінується злочин, передбачений статтею 368-2 Кримінального кодексу «Незаконне збагачення».

Предметом обвинувачення є нерухоме майно вартістю 2,865 млн грн, знята з банківських рахунків готівка, витрати на будівельні матеріали й роботи, оплачені товари та послуги.

Нагадаємо, сьогодні очільник НАБУ Артем Ситник наголосив, що кримінальне провадження проти Курченка було доручене Кулику в той час, коли проти нього самого вже існувало провадження в Антикорупційному бюро.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: