Експерт про зомбування жителів Донбасу: нагнітання «психозу» має дві цілі

Читать на русском
Сергій Грабськийвійськовий експерт

Не можна всіх рівняти під одну мірку та вважати, що всі жителі непідконтрольних територій втрачені для України як громадяни.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів голова Ради Всеукраїнського об'єднання «Союз учасників миротворчих операцій» Сергій Грабський, аналізуючи дані розвідки про те, що бойовики готують населення Луганська до опору в разі введення миротворчої місії.

«Настрої людей, безумовно, змінюються й бойовики це чудово розуміють. Звісно, вони будуть змінювати тактику», – підкреслив експерт.

РФ витрачає на пропаганду більше, ніж увесь Держбюджет України – експертЕксперт пояснив, чому створення нових телеканалів не допоможе Україні в інформаційній війні

В цій ситуації, на його думку, нагнітання «психозу» та проведення таких багатовекторних психологічних операцій щодо населення має дві мети: відвернути від реальних проблем і створити образ зовнішнього ворога, який нібито загрожує фізичному існуванню цих людей.

«Вороги України», «ватники» живуть і серед нас – у Києві, у Львові. Вони є де завгодно», – підкреслив він.

«Безумовно, робота там ведеться. Противник, діючи такими підступними методами, намагається налаштувати людей проти України. З цим важко боротися. Але реальність така, що в боротьбі голоду й телевізора перемагає голод», – резюмував Сергій Грабський.

Раніше повідомлялося, що бойовики самопроголошених «Л/ДНР» вербують до своїх лав дітей і використовують їх в якості «живого щита».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: