Порошенко: 20% пропаганди РФ – релігійні матеріали

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко заявив, що Російська Федерація навмисно намагається розколоти українське суспільство шляхом пропагандистських релігійних матеріалів.

Про це він сказав у ході зустрічі з Всеукраїнською радою церков і релігійних організацій та закликав не піддаватися на провокації, які здійснює Росія в рамках своєї інформаційної війни, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Порошенко підкреслив, що в Україні всі церкви і релігійні організації мають рівні права. При цьому він звернув увагу, що інформаційна війна Росії стосується церковних питань і спроб розколоти українське суспільство. Так, майже 20% пропаганди стосуються релігійних матеріалів, повідомляє прес-служба глави держави.

«Жодних сумнівів, що нам вдасться відбити цю інформаційну агресію. Церковну карту ми розіграти не дамо», – підкреслив Президент і подякував присутнім на зустрічі релігійних організацій за підтримку української державності, суверенітету, незалежності, територіальної цілісності та українського духу.

«Закликаю вас продовжити опіку над народом в ці складні часи, тому що духовна підтримка і добре слово роблять набагато більше, ніж матеріальні блага. Ми разом можемо подати приклад державно-церковного партнерства у вирішенні складних проблем і загоєнні ран, нанесених нашим людям і нашій країні», – сказав Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: