Омелян розповів, коли перейменують аеропорт «Бориспіль»

Читать на русском
Комітет Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму розглянув ініціативу діячів культури про те, щоб надати аеропорту ім'я всесвітньо відомого митця Казимира Малевича.

Обговорення питання перейменування державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», найбільшого аеропорту країни, відбудеться у вересні поточного року.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час брифінгу в Києві в п'ятницю, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«МІУ оголосило інтерактивне опитування на своєму сайті, сьогодні останній день голосування. У вересні я сподіваюся організувати спільне обговорення підсумків інтернет-голосування з народними депутатами, урядом, щоб нарешті поставити крапку в цій важливій і символічній темі для України», – зазначив він.

Як повідомлялося, комітет Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму розглянув пропозицію діячів культури надати аеропорту ім'я всесвітньо відомого митця Казимира Малевича й дав відповідне доручення Міністерству інфраструктури.

Як повідомлялося раніше, «Бориспіль» потрапив до трійки кращих аеропортів Східної Європи.

«Слово і Діло» зафіксувало всього сім обіцянок Володимира Омеляна. Всі вони перебувають у процесі виконання. Ознайомитися зі списком обіцянок міністра інфраструктури України можна на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: