Аби встигнути в аеропорт, сьогодні потрібно виїжджати заздалегідь

Читать на русском
Боротьба столичної влади з МАФами триває. Протестувальники, що виступають проти демонтажу кіосків, перекрили під'їзд до аеропорту «Бориспіль». Столична Державтоінспекція рекомендує їхати в аеропорт з боку Південного шляхопроводу через вулицю Ревуцького.
Зеркало недели dt.ua

ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» просить пасажирів, які прямують в аеропорт, обирати об'їзні шляхи у зв'язку з блокадою проспекту Бажана. Про це йдеться у повідомленні прес-служби аеропорту, передає «Слово і Діло».

«У зв'язку з перекриттям траси по проспекту Бажана прохання до пасажирів, які прямують до аеропорту «Бориспіль», виїжджати заздалегідь і вибирати об'їзні шляхи», – сказано в повідомленні.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв прибрати незаконні МАФи біля виходів з метроСказано 12 червня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

Близько 50 приватних підприємців в районі станції метро «Харківська» у Києві заблокували дорожній рух по проспекту Бажана в обох напрямках – вони виступають проти демонтажу торгових павільйонів у підземному переході метро.

Водночас, як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Києві, станом на 7:30 рух транспорту проспектом Бажана відновлено в обох напрямках, але тільки правою смугою. Крім того, в напрямку аеропорту при під'їзді до місця перекриття руху сталася ДТП. А неподалік проводяться ремонтні роботи, що додатково ускладнює рух транспорту.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє інвентаризувати МАФи і прибрати їх там, де вони порушують нормиСказано 29 березня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

Столична Державтоінспекція рекомендує їзати в Бориспіль з боку Південного шляхопроводу через вулицю Ревуцького.

Своєю чергою, міський голова Києва Віталій Кличко підкреслив, що «боротьба з МАФами у Києві триває». «Сьогодні вночі на станції метро «Харківська» демонтували 2 незаконних споруди, що стояли всупереч нормам пожежної безпеки, не кажучи вже про незручності для проходу людей. Тепер група торговців перекриває проспект Бажана і вимагає владу прибути, щоб вирішити конфлікт», – написав він на сторінці у Фейсбук в середу вранці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: