Довибори-2016, округ №23: обери свого кандидата (тест)

Читать на русском
Завдяки тесту від Слова і Діла ви дізнаєтеся, хто ваш кандидат у 23 виборчому окрузі на парламентських довиборах.

Лічені дні залишилися до проведення довиборів до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №23, що розташований у Волинській області. Вже 17 липня жителі Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любашівського, Маневицького районів обиратимуть свого представника в парламенті серед 18 кандидатів.

«Слово і Діло» проаналізувало програми чотирьох імовірних претендентів на перемогу в довиборах у цьому окрузі – Ірини Констанкевич, Людмили Кирди, Олександра Пирожка та Юрія Кулачека.

Завдяки нашому тесту ті, хто ще не визначився з кандидатом, зможуть обрати того, чия програма є найбільш близькою до переконань виборця. «Слово і Діло», ґрунтуючись на аналізі положень передвиборних програм, склало тест за основними передвиборчими обіцянками кандидатів.

Нагадаємо, 17 липня довибори до Верховної Ради відбудуться у Волинській (23 округ), Дніпропетровській (27 округ), Івано-Франківській (85 округ), Луганській (114 округ), Полтавській (151 округ), Херсонській (183 округ) та Чернігівській (206 округ) областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: