Довибори-2016: у Луганській області побили голову ОВК

Читать на русском
В місті Сєвєродонецьк Луганської області побили голову ОВК на окрузі номер 114, де проходитимуть довибори до парламенту.

Голову виборчої комісії округу №114 у Луганській області, в якому проходитимуть довибори до Верховної Ради, Євгена Байрамова знайшли в місті Сєвєродонецьк побитим.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ОПОРУ».

Повідомляється, що Байрамова знайшли побитим учора близько 21:30. Голова ОВК отримав глибоку черепно-мозкову травму та перебуває в реанімації.

Страх і ненависть на 114-му окрузі: хто балотується до Ради від Луганської області?На виборчому окрузі номер 114, із центром у Станиці Луганській, повним ходом іде підготовка до проміжних виборів народних депутатів України. Слово і Діло зробило короткий огляд організації та учасників цього дійства.

«Так, це правда, що побили голову ОВК №114 Євгена Байрамова. 4 липня до чергової частини надійшло повідомлення про те, що о 21:20 двоє невідомих осіб завдали чоловіку тілесних ушкоджень біля під’їзду за адресою проспект Гвардійський, 43, місто Сєвєродонецьк. Виїхала слідчо-оперативна група й було встановлено, що потерпілою особою є голова ОВК №114 від партії «Опозиційний блок» Євген Байрамов», – прокоментували інцидент у прес-службі ГУ Нацполіції в Луганській області.

У відомстві повідомили, що Байрамов отримав струс мозку, глибоку черепно-мозкову травму, підшкірну гематому голови й правого передпліччя, серйозне пошкодження правого ока. Факт нападу на голову ОВК було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: