Росіяни поповнили сепаратистам запаси палива й боєприпасів

Читать на русском
На Донбас із Російської Федерації прибули ешелони з озброєнням, паливом та боєприпасами для терористів самопроголошених ДНР та ЛНР.
Фото: news.bigmir.net

На Донбас із Російської Федерації днями прибули залізничні ешелони з озброєнням, військовою технікою, боєприпасами й паливно-мастильними матеріалами.

Про це з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє «Слово і Діло».

«Зафіксовано прибуття з території Російської Федерації залізничних ешелонів з озброєнням та військовою технікою, паливно-мастильними матеріалами і боєприпасами до наступних населених пунктів: Іловайськ – два танки Т-72, дві бойові машини піхоти БМП-2, дві бойові машини 122-мм РСЗВ «Град», п’ять цистерн із паливно-мастильними матеріалами (250 тонн); Харцизьк – сім цистерн із паливно-мастильними матеріалами (350 тонн), три вагони з боєприпасами», – йдеться в повідомленні українських розвідників.

СБУ спіймала злочинців, які поставляли товари бойовикамСБУ затримала ОЗУ, члени якого щомісячно поставляли на окуповані території Донбасу товарів на 20 млн грн.

У ЗСУ стверджують, що також передали представникам моніторингової місії ОБСЄ дані про наявність у терористів танків, артилерійських систем калібром більше 100 мм, самохідних артилерійських установок і 122-мм «Градів», що розташовані в районі населених пунктів Первомайськ, Гольмівський, Горлівка, Макіївка та Донецьк.

Нагадаємо, вчора на зустрічі контактної групи в Мінську сторонам так і не вдалося домовитися про порядок розведення ворожих сил на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: