За минулу добу окупанти 56 разів обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
Проросійські терористи на Донбасі 56 разів порушили режим припинення вогню щодо українських військових.

Упродовж минулої доби бойовики так званих республік продовжували вести вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі з забороненої Мінськими угодами зброї.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Всього минулої доби ворог 56 разів обстріляв підрозділи ЗСУ.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 липняСитуація на сході країни на 00:00 7 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Найбільше обстрілів, а саме 30 випадків ведення вогню, зафіксовано на донецькому напрямку. По опорних пунктах поблизу Авдіївки окупанти застосували 122-мм артилерію. Також у районі Авдіївки, Зайцевого, Луганського та Новоселівки другої противник вів вогонь із мінометів калібром 120 мм.

На маріупольському напрямку окупанти 25 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських вояків. Зокрема, під Талаківкою - зі 120-мм та 82-мм мінометів. Під ворожі обстріли потрапили бійці ЗСУ в Широкиному, Мар'їнці, Старогнатівці, Красногорівці, Славному. На Донеччині по українських військах сепаратисти стріляли з гранатометів, БМП, зенітних установок, великокаліберних кулеметів.

На Луганщині зафіксовано один мінометний обстріл поблизу Новоолександрівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: