Тимчук прокоментував затримання харківської сепаратистки Александровської

Читать на русском
Координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук назвав затримання Александрівської ударом по сепаратизму в Харківській області.

Затримання колишнього народного депутата від Комуністичної партії України Алли Александровської завдало серйозного удару по сепаратизму в Харківській області.

Таку думку висловив депутат від фракції «Народного фронту», координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук в своєму Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Щодо затримання СБУ в Харківській області сепаратистів на чолі з Аллою Александровською. Скажемо чесно: це дуже серйозний і вкрай важливий, але все ж не остаточний удар по «любителям руского мира» в регіоні», – пише нардеп.

За його словами, «ІС» уважно стежить за сепаратистським рухом у цьому регіоні й раніше вже звертався до правоохоронних органів щодо діяльності групи Александровської.

«Саме щодо діяльності цієї групи сепаратистів ми зверталися до СБУ на початку грудня 2015 року, були й інші звернення. Нас запевнили, що необхідні заходи вживаються, й дуже добре, що все завершилося фактичною нейтралізацією цієї агентури ФСБ РФ», – зазначив Тимчук.

Нардеп вважає, що в цьому угрупованні важливо посадити не лише «верхівку» сепаратистів, додавши, що в Харківській області в Кремля ще достатньо агентів впливу.

В СБУ розповіли, за що затримали харківську комуністку АлександровськуСБУ заблокувала чергову спробу кураторів проекту «Новоросія» провести федералізацію на Слобожанщині.

«Наші дані свідчать, що в Кремля ще достатньо агентів впливу на Харківщині, з яких без зусиль можна виліпити чергового вождя любителів «ХНР». А тому має бути розкрита вся мережа, особливо – на рівні депутатів місцевих рад і місцевих чиновників», – заявив він.

Координатор «ІС» також додав, що для протистояння сепаратизму він запропонував Адміністрації Президента та Кабінету міністрів регіональні проекти в економічній, гуманітарній та інформаційній сфері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: