Бойовики обстрілювали позиції ЗСУ із забороненої зброї – штаб АТО

Читать на русском
За минулу добу на Донбасі проросійські терористи обстрілювали позиції ЗСУ із забороненої Мінськом зброї.

Впродовж минулої доби російські окупаційні війська використовували заборонену Мінськими домовленостями зброю для обстрілів позицій ЗС України. Всього зафіксовано 51 випадок відкриття вогню, по 24 – на донецькому та маріупольському та 3 – на луганському напрямках.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 червняСитуація на Донбасі 28 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку опорні пункти ЗСУ біля Пісків, Березового, Луганського та Троїцького бойовики обстрілювали з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних Опитного, Новгородського та Зайцевого. Поблизу Майорська бойовики стріляли з БМП, а по позиціях поблизу шахти Путилівська (Бутівка) – з важких мінометів.

На маріупольському напрямку проросійські бойовики зі стрілецької зброї та гранатометів стріляли по укріпленнях українських військових біля Гнутового, Талаківки та Старогнатівки, а біля Новотроїцького та двічі неподалік Лебединського – зі 122-мм самохідних артустановок.

Під вогонь із 82-мм і 120-мм мінометів потрапили опорні пункти ЗСУ в районі Широкиного та Красногорівки. Біля Мар'їнки активно діяли ворожі снайпери.

В Луганській області противник обстрілював позиції поблизу Новозванівки з мінометів, а зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів – вів неприцільний вогонь неподалік Кримського та КПВВ «Золоте».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: