Карта АТО: ситуація на сході України станом на 23 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 23 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли опорні пункти Збройних сил України поблизу Пісків, Авдіївки, Верхньоторецького, Троїцького та Зайцевого, а укріплення поруч Невельського, Камянки, Новоселівки другої та Троїцького ворог накривав артилерійським вогнем.

На маріупольському напрямку сепаратисти вели вогонь з 82 мм мінометів по позиціях поблизу Водяного, а неподалік Талаківки, Тарамчука та Широкиного – зі 120 мм мінометів.

На луганському напрямку проросійські банди з мінометів обстріляли опорні пункти сил АТО неподалік Новозванівки, а поруч із Новоолександрівкою вівся обстріл з кулеметів та гранатометів. Неприцільним вогнем зі 122 мм самохідних артустановок ворог намагався спровокувати на відповідь наших бійців.

Окрім того, зафіксовано 3 обстріли населених пунктів, а саме – зі 122 мм самохідних артустановок бойовики гатили по житлових масивах Авдіївки та Первомайського, а з 82 мм мінометів – по Водяному.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: