Деканоїдзе не бачить результатів роботи департаменту Киви

Читать на русском
Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе сподівається, що Ілля Кива скоро не буде її підлеглим.
Хатія Деканоїдзе

Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що не бачить результатів роботи департаменту з протидії наркозлочинності, який очолює одіозний Ілля Кива.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «5 канал».

За словами Деканоїдзе, Ківа організував в департаменті хаос, від якого страждають і справи, і люди.

«Я не бачу результатів його роботи. Більш того, у нього немає доступу до секретної інформації. Від організованого цим офіцером хаосу в департаменті страждають і справи, і люди, які там працюють. Подробиць більше не скажу, так як боюся скотитися в емоції. Я сподіваюся і майже впевнена, що скоро підлеглого з таким прізвищем у мене не буде»,- сказала голова Нацполіції.

Скандально відомий Ілля Кива замахнувся на прем'єрську посадуНачальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива заявив про своє бажання зайняти посаду прем'єр-міністром України.

Деканоїдзе також нагадала, що ініціювала звільнення Ківи з посади і додала, що рішення цього питання вже поза її компетенцією.

У той же час, вчора в департаменті підвели підсумки роботи за півроку з моменту організації ДПН.

Прес-служба департаменту повідомила, що за 6 місяців роботи співробітниками ДПН було викрито майже 11 тисяч злочинів, пов'язаних з наркотиками. Більше 5 тисяч наркозлочинців були притягнуті до кримінальної відповідальності. Також в департаменті відзвітували про закриття 400 лабораторій з виготовлення синтетичних наркотиків, а також про перекриття міжнародного каналу з контрабанди кокаїну.

Нагадаємо, 22 квітня глава національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що подала заяву про звільнення начальника Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Іллі Киви.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: