Холодницький прокоментував повернення Онищенка

Читать на русском
Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький прокоментував повернення нардепа Онищенка.
Назар Холодницький

Народний депутат, член депутатської групи «Воля народу» Олександр Онищенко веде себе самовпевнено лише через те, що Верховна Рада не засідатиме до 4 липня.

Про це в коментарі «Укрінформу» заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє «Слово і Діло».

«Онищенко зараз такий самовпевнений, тому що Верховна Рада не засідає, тому що як мінімум до 4 липня парламент не буде розглядати питання про зняття з нього недоторканності», – наголосив Холодницький.

За його словами, коли Верховна Рада проводила засідання, Онищенко був за кордоном, а щойно парламент розійшовся, то він повернувся в Україну й «пішов на телебачення розповідати про свою невинуватість».

Холодницький може оголосити Онищенка в міжнародний розшукГолова САП Назар Холодницький заявив, що може оголосити нардепа Олександра Онищенка в міжнародний розшук.

«Якщо парламент тягнутиме зі зняттям з нього депутатської недоторканності, тоді нехай суспільство та народ дають їм свою оцінку на виборах. Якщо є зацікавленість у об'єктивному розслідуванні цієї справи, то це питання потрібно розглядати оперативно», – заявив керівник САП.

Холодницький також додав, що правоохоронні органи зробили все можливе в цій справі, а тепер слово за Верховною Радою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: