Олланд розповів, як зробити Україну привабливою для інвесторів

Читать на русском
Президент Франції розповів про окремі аспекти зустрічі з українським колегою Петром Порошенком.
Франсуа Олланд

Президент Франції Франсуа Олланд наголосив на важливості реалізації реформ в Україні у контексті іноземних капіталовкладень.

Від темпів впровадження реформ залежить розвиток економічних відносин із країнами Європейського Союзу та прихід інвесторів, як пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН», заявив французький президент.

«Ми говорили про важливі реформи, які Україна проводить. Це й реформи судової системи, реформи боротьби з корупцією, реформи прозорості фінансової системи. Все це потім дозволить Україні виконати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом і більш активно розвивати економічні відносини, зокрема з Францією, для того, щоб стимулювати нові інвестиції в Україну. І мені дуже приємно завершувати на такій ноті, що зараз ми зможемо підписати угоду, яка є обнадійливою для української молоді, щодо навчання у Франції, щодо визнання дипломів», – розповів він, характеризуючи підсумки зустрічі з Петром Порошенком.

Гройсман хоче створити агентство супроводу інвестиційПрем’єр-міністр Гройсман планує забезпечити державний супровід інвестицій в економіку України.

Іншим важливим моментом для зближення двох держав Олланд назвав угоду між двома країнами, відповідно до якої Україна матиме можливість готувати вищі адміністративні кадри у Франції.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко заявив, що невдовзі може відбутися чергова зустріч «нормандської четвірки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: