Гройсман хоче створити агентство супроводу інвестицій

Читать на русском
Прем’єр-міністр Гройсман планує забезпечити державний супровід інвестицій в економіку України.
Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяє забезпечити просування іноземних капіталовкладень шляхом створення при уряді агентства із супроводу інвестицій.

Таку обіцянку він дав у понеділок, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Незабаром ми створимо при уряді агентство супроводу інвестицій. Це наше домашнє завдання – створити умови, за яких ваша інвестиція буде забезпечена всім необхідним, щоб ви могли вільно займатися своїм власним бізнесом», – заявив у ході шведсько-українського бізнес-форуму Гройсман.

За словами прем’єра, він розуміє ті проблеми, з якими стикаються бізнесмени в Україні, тож завданням уряду стане дерегуляція та забезпечення вільного доступу інвестицій до країни.

«Я є бізнес-омбудсменом, персонально я захищатиму кожну гривню, долар, євро інвестицій», – пообіцяв голова Кабміну.

Всього Володимир Гройсман наразі має 305 обіцянок, зафіксованих «Словом і Ділом». 185 (тобто 61%) із них він уже виконав. У рейтингу відповідальності членів уряду він посідає третє місце.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: