Порошенко попросив Олланда посприяти українським уболівальникам

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко звернувся до президента Франції Франсуа Олланда з проханням посприяти українським футбольним уболівальникам.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко звернувся до президента Франції Франсуа Олланда з проханням посприяти українським футбольним уболівальникам, які їдуть на Євро-2016.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

Порошенко доручив посилити санкції за цензуру ЗМІ в КримуОсоби, причетні до перешкоджання роботі ЗМІ та ущемлення прав журналістів у Криму, будуть піддані посиленим санкціям з боку української влади.

Петро Порошенко звернувся до президента Франції Франсуа Олланда з проханням про сприяння у видачі віз для українських уболівальників, які їдуть на футбольний чемпіонат Євро-2016, який пройде у Франції.

Прес-служба Президента повідомляє, що в ході телефонних переговорів з Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель Порошенко також закликав прискорити вирішення питання надання українцям безвізового режиму в рамках Євросоюзу.

Нагадаємо, вчора під стінами посольства Франції в Україні пройшла акція протесту українських громадян проти затягування видачі віз футбольним уболівальникам, які збираються підтримати українську збірну на Євро-2016.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: