Німеччина збільшила виплати на харчування постраждалим у зоні АТО

Читать на русском
Проект допомоги постраждалим на сході України в рамках FAO почав свою роботу наприкінці 2014 року. З початку конфлікту в рамках проектів FAO в Східній Україні надано допомогу 650 тис. осіб.

Уряд ФРН збільшив обсяги підтримки в рамках гуманітарної програми «Невідкладна допомога цивільним особам, які постраждали в результаті конфлікту в Східній Україні», виділивши додаткові 6 млн євро.

Кошти виділені Продовольчій і сільськогосподарській організації ООН (FAO), повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані посольства Німеччини в Україні.

«FAO будуть надані наступні 6 млн євро для продовження її роботи в Східній Україні в цьому та наступному роках», – йдеться в повідомленні посольства.

Відзначається, що мета цього проекту – забезпечення допомогою людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, основними продуктами харчування.

Минулого року Німеччина на ці цілі виділила FAO в Україні 4,5 млн євро.

Нагадаємо, що проект допомоги постраждалим на сході України в рамках FAO почав свою роботу наприкінці 2014 року. З початку конфлікту в рамках проектів FAO в Східній Україні надано допомогу 650 тисчам осіб.

В кінці травня стало відомо, що уряд Японії виділив на відновлення інфраструктури Донбасу, допомогу пораненим військовим і постраждалим жителям Луганської та Донецької областей 13,6 млн дол. США.

Нагадаємо, що Україна не змогла освоїти міжнародну фінансову допомогу на відновлення Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: