У ГПУ розповіли деталі затримання екс-керівника компанії Курченка

Читать на русском
ГПУ спільно з підрозділами СБУ затримала Андрія Кошеля, колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК, якою володіє Сергій Курченко.

Генеральна прокуратура України спільно з підрозділами Служби безпеки затримала Андрія Кошеля, колишнього топ-менеджера компанії «СЄПЕК», якою володіє Сергій Курченко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГПУ.

«За підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 28 ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 255 КПК України, в порядку ст. 208 КПК України затримано Андрія Кошеля – керівника окремої структури злочинної організації Віктора Януковича «СЄПЕК», яка відповідала за привласнення скрапленого газу, нафти та нафтопродуктів належними державними підприємствами», – йдеться в повідомленні.

За словами представників прес-служби, в затриманні взяли участь два підрозділи Служби безпеки України – регіональна ЦСО «Альфа» та група оперативників ГУ «К». Також у затриманні допомагали працівники прикордонної служби пункту пропуску «Краковець».

Затримано керівника окремої структури злочинної організації В. Януковича «СЕПЕК»Генеральна прокуратура України

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про затримання Андрія Кошеля, колишнього топ-менеджера компанії «СЄПЕК», яка належить Сергію Курченку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: