На кордоні з Польщею спіймали колишнього топ-менеджера «СЄПЕК» Кошеля

Читать на русском
Прокуратура затримала Андрія Кошеля, який був топ-менеджером компанії СЄПЕК, що належала Сергію Курченку.
Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про затримання Андрія Кошеля, колишнього топ-менеджера компанії «СЄПЕК», яка належить Сергію Курченку.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Луценко написав на своїй сторінці в Facebook.

«У справі про вкрадені 5,5 млрд – нове затримання. В неділю вранці при спробі перетину кордону з Польщею на переході Краковець затриманий Андрій Кошель, колишній топ-менеджер компанії «СЄПЕК» Сергія Курченко. Далі буде», – повідомив генпрокурор.

Луценко розповів, як засудить державних зрадниківГенеральний прокурор Юрій Луценко розповів, як має намір передати до суду 750 зрадників України.

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що під час обшуку в Кошеля знайшли ніж із гравіюванням «Служба безпеки президента Російської Федерації».

«Іронізувати не буду. Скоріш за все, просто ні за що таке не пишуть та не вручають. Затриманий жив серед нас весь цей час. Після й під час усіх смертей. Наших українців. Тікав. Спіймали», – додав Матіос.

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура затримала організатора злочинної схеми з розкрадання скрапленого газу, екс-керівника спецаукціонів Олександра Сухомлина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: