Фонд гарантування вкладів починає здійснювати виплати клієнтам банку «Хрещатик»

Читать на русском
Виплачувати кошти будуть у відділеннях тих же банків, які здійснювали виплати в період тимчасової адміністрації.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення почати здійснювати виплати гарантованої суми вкладникам банку «Хрещатик» за Загальним реєстром із четверга, 9 червня.

Про це йдеться на сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, повідомляє «Слово і Діло».

«Виплачувати кошти будуть у відділеннях тих же банків, які здійснювали виплати в період тимчасової адміністрації, залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, зазначеного вкладником при укладенні договору банківського вкладу/рахунку», – уточнили у Фонді.

Як повідомляється, виплати будуть здійснюватися у відділеннях «УкрСиббанку» (Київ і Київська область), «Ощадбанку» (Вінницька, Івано-Франківська, Полтавська, Рівненська, Сумська та Тернопільська області), ПАТ «ПУМБ» (АР Крим та м. Севастополь, Донецька, Житомирська, Луганська, Львівська та Хмельницька області) та ВАТ АБ «Південний» (Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська та Чернівецька області).

НБУ визнав неплатоспроможним іще один банкНаціональний банк України у вівторок, 5 квітня, визнав іще один всеукраїнський банк неплатоспроможним.

Нагадаємо, що загальна сума гарантованого відшкодування вкладникам банку «Хрещатик» становить 2,79 млрд грн. Більше 0,75 млрд грн вже було виплачено ще під час дії тимчасової адміністрації.

Як повідомлялося раніше, ГПУ встановила факт розкрадання в банку «Хрещатик».

Перед цим НБУ повідомив МВС про можливу злочинну змову в банку «Хрещатик».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: