Бойовики використовують дахи будинків Донецька для обстрілу ВСУ – ОБСЄ

Читать на русском
В ніч на понеділок, 30 травня, спостерігачі СММ зареєстрували 105 вибухів на північному заході від їх розташування в центрі Донецька.

Озброєні люди в Донецьку використовують дахи житлових будинків як майданчики для обстрілів позицій ВСУ.

Про це розповіли місцеві мешканці спостерігачам Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Місцеві мешканці сказали, що озброєні люди використовували дахи їхніх будинків для того, щоб звідти здійснювати постріли», – заявив перший заступник глави СММ ОБСЄ на Донбасі Александр Хуг.

За його словами, в ніч на понеділок, 30 травня, спостерігачі СММ зареєстрували 105 вибухів на північному заході від їх розташування в центрі Донецька.

«Більшість цих вибухів сталися в Куйбишевському районі цього міста. За два дні перед цим наші спостерігачі відвідали цей район і побачили пошкоджені житлові будинки», – каже Хуг.

Саме з дахів цих будинків бойовики й вели обстріл позицій української армії.

Нагадаємо, що прес-служба головного розвідуправління Міноборони України передала місії ОБСЄ відомості про наявність озброєння сепаратистів.

Раніше заступник голови спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Александр Хуг заявив, що кількість порушень режиму припинення вогню збільшилася втричі.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: