Україна передала спостерігачам ОБСЄ дані про танки бойовиків

Читать на русском
Прес-служба головного розвідуправління Міноборони України повідомила про те, що передала місії ОБСЄ відомості про наявність озброєння сепаратистів.

Прес-служба головного розвідуправління Міноборони України повідомила про те, що передала місії ОБСЄ відомості про наявність озброєння сепаратистів.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Корреспондент.

«Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем в районах н. п. Горлівка, Яковлівка», - йдеться в повідомленні.

Додамо також, що в ОБСЄ вимагають покарати винних в обстрілі патруля СММ на Донбасі.

Як відомо, в п'ятницю був обстріл з легкої стрілецької зброї патрульної наглядової місії у Авдіївки і Ясинуватої.

«Подібні напади, спрямовані проти цивільного населення, беззбройної моніторингової місії ОБСЄ в Україні абсолютно неприйнятні. Вони вписуються в один ряд з серйозними обмеженнями роботи місії, включаючи відключення двох камер спостереження в аеропорту Донецька», - заявив Штайнмайер.

Як відомо, 24 травня під час телефонних переговорів у «нормандському форматі» за участю Президента України Петра Порошенка, президента Росії Володимира Путіна, президента Франції Франсуа Олланда та канцлера Німеччини Ангели Меркель сторони домовилися направити на Донбас поліцейську місію ОБСЄ.

Однак, РФ вже починає висувати свої умови для введення місії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: