В уряді домовилися про здешевлення перевезень «Шовковим шляхом»

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян прозвітував про півтораразове зниження ціни на транспортування контейнерів Транскаспійським коридором.

Міністерство інфраструктури домоглося зниження ціни на транспортування залізничних контейнерів транскаспійським транспортним коридором у півтора рази.

Вартість перевезення 40-тонного контейнера від населеного пункту Ізов, що на кордоні з Польщею, до станції Достик на казахсько-китайському кордоні знижена з 5559 до 3980 доларів, пише «Слово і Діло» з посиланням на Facebook очільника Мінінфраструктури Володимира Омеляна.

Омелян розповів, на яких умовах очолив МінінфраструктуриНовий глава Мінінфраструктури розповів, які умови він висунув Гройсману, щоб працювати на цій посаді.

«Іван Федорко (директор із вантажних перевезень і логістики компанії «Укрзалізниця» – Ред.) від імені «Укрзалізниці» сьогодні в Тбілісі підписав протокол про входження України до Транскаспійського міжнародного транспортного маршруту. Досягнуто домовленості про зниження комплексної ставки за перевезення з 5559$ до 3980$ за 40-тонний контейнер від Ізова до кордону з КНР (Достик)», – зазначив Омелян.

Нагадаємо, як писало «Слово і Діло» раніше, Омелян запевнив, що «Новий Шовковий шлях» є перспективним проектом, оскільки в ньому зацікавлені і Європейський Союз, і Китай.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: