Ситуація під Авдіївкою продовжує загострюватися

Читать на русском
Одразу п'ятеро українських військових за останню добу отримали поранення в результаті обстрілу бойовиками Авдіївської промзони.

Донецький напрямок і Авдіївська «промзона» продовжують залишатися найбільш напруженими точками антитерористичної операції.

Зокрема, під Авдіївкою за останню добу отримали поранення 5 українських бійців, повідомив на традиційному брифінгу в суботу спікер Адміністрації Президента Андрій Лисенко, інформує «Слово і Діло».

«За минулу добу внаслідок обстрілів і активних бойових дій загиблих у рядах українських військ немає, але сім бійців отримали поранення. Ці санітарні втрати сили АТО понесли на Донецькому напрямку», – заявив він.

Мер прифронтової Авдіївки розповів про масштаби руйнування містаМер прифронтової Авдіївки Юрій Черкасов повідав про те, в яких умовах доводиться жити й працювати мешканцям міста.

Лисенко уточнив, що найбільших втрат пораненими українські збройні сили зазнали саме в районі Авдіївської «промзони» – там від обстрілів постраждали п'ятеро бійців. Ще двоє отримали поранення, підірвавшись на розтяжці в районі населеного пункту Новоселівка-2.

Нагадаємо, вчора міністр народної оборони Туреччини Ісмет Їлмаз повідомив про підтримку його країною ідеї відправки поліцейської місії на Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: