Ernst & Young проведе аудит київського метрополітену

Читать на русском
Одна з компаній Великої четвірки, яка надає аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги, Ernst & Young проведе аудит КП Київський метрополітен.

Одна з компаній «Великої четвірки», яка надає аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги, Ernst & Young проведе аудит КП «Київський метрополітен».

Про це у Facebook написав заступник голови Київської міської державної адміністрації Ілля Сагайдак, повідомляє «Слово і Діло».

«Ernst & Young презентувала програму надання консультативних послуг із проведення аудитів діяльності КП «Київський метрополітен». Розрахована вона на дев’ять місяців, після чого будуть оприлюднені результати. Консультації мають зробити роботу підприємства максимально ефективною», – наголосив він.

За словами Сагайдака, грант на проведення аудиторської роботи в київському метрополітені наданий Європейським банком реконструкції та розвитку в сумі 200 тисяч євро.

Такий же аудит, але в КП «Київпастранс», проведе ще одна компанія «Великої четвірки» під назвою Deloitte, якій так само надав грант ЄБРР у сумі 200 тисяч євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: