«Народний фронт» не висуватиме умов для призначення Луценка генпрокурором

Читать на русском
Народний депутат від Народного фронту Антон Геращенко заявив, що фракція бачить Луценка найкращим кандидатом на посаду генпрокурора.
Юрій Луценко

Фракція «Народного фронту» більш не висуває умов, на яких погодиться підтримати призначення Юрія Луценка генеральним прокурором. Нардеп від «НФ» Антон Геращенко заявив, що фракція вважає Луценка найкращим кандидатом на посаду глави ГПУ.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Геращенко заявив у ефірі «5 каналу».

Чи зможе Рада прокурорів впливати на керівництво ГПУ? Думка експертаПолітолог розповів, чи зміниться розподіл влади в ГПУ в зв'язку з роботою Ради прокурорів і призначенням нового глави в структуру.

«Ми («Народний фронт» – Ред.) готові підтримати кандидатуру Юрія Луценка, оскільки вважаємо, що краще, щоб генеральним прокурором була людина не із системи», – сказав Геращенко.

Однак, за словами нардепа, якщо депутати не ухвалять закон, який дозволить Луценку стати генпрокурором, Президенту доведеться висувати іншу кандидатуру.

Нагадаємо, раніше фракція «Народного фронту» заявляла, що проголосує за кандидатуру Юрія Луценка на посаду генерального прокурора, якщо його заступником стане представник «НФ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: