Парубій пообіцяв внести до порядку денного Ради законопроект про нового генпрокурора

Читать на русском
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій пообіцяв внести до порядку денного парламенту законопроект про нового генпрокурора.
Андрій Парубій

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій пообіцяв внести до порядку денного парламенту законопроект про подання нового генерального прокурора, щойно його подасть Президент.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Коли з'явиться законопроект як невідкладний від Президента, я, відповідно до закону, буду ставити його до порядку денного», – сказав Андрій Парубій.

За словами голови парламенту, Генеральна прокуратура сьогодні потребує реформування та ухвалення невідкладних і чітких рішень із цього питання.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко, крім Юрія Луценка, розглядає й інших претендентів на посаду генпрокурора. ГПУ може очолити нинішній голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: