МВС підрахувало, скільки українців сьогодні відзначили День Перемоги

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ України заявило, що сьогодні більше мільйона українців взяли участь у заходах з нагоди 9 травня.
Сергій Яровий

Міністерство внутрішніх справ України заявило, що сьогодні більше мільйона українців взяли участь у заходах з нагоди 9 травня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МВС.

Як сьогодні заявив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, сьогодні в цілому по країні пройшли 2 тисячі заходів, присвячених 71-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Порошенко разом з капеланами помолився за велику перемогу та мир в УкраїніПід час урочистих заходів Президент України розповів, як важлива віра в мир і зараз українські військові капелани також є захисниками України, як і наші військові.

За словами Ярового, в заходах взяли участь понад 1 мільйону чоловік. Громадський порядок охороняли сьогодні 16500 правоохоронців і 1600 бійців Нацгвардії.

«Щоб уникнути провокацій і конфліктів 27 громадян затримані і доставлені в органи поліції. В ході зіткнень травмовано шестеро правоохоронців», - також зазначив Яровий.

Замміністра додав, що поліцією сьогодні порушено дві кримінальні справи - одне за пропаганду комуністичної символіки, друге - за статтею «Хуліганство».

Нагадаємо, сьогодні в Києві під час акції «Безсмертний полк», за участю понад 100 тисячі чоловік сталася сутичка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: